2 Jun 2010

My Little Ladies Rack

hello :)

tengok cbox aku tuh , cari nama cik mek molek Mully . aku telah join Give Away dia :)) first contest aku tau . aku join pun sebab saja suka suki , tak perlu bayaran pun . tapi ada syarat tau ! ape syarat nye ? check it out aje kat blog cik Mully yea ? tapi kalau yang nak beli shwal ke , pashmina ke , tudung ekin ke secara online , boleh la tengok kat blogshop dia yea . aku suka la shwal ni :) dulu mak dengan kakak aku pernah ajar dan tunjuk :)) ingat kan susah , tapi tak pun . siapa yang dah terror tu , kemas la cara lilitan dia . macam aku ni , merangkak lagi la . okey berbalik pada Give Away ni , siapa yang nak join . korang boleh terjah ke blog cik Mully :)


apa yang best kat blogshop cik Mully ni ? bak kata Pak Nil , macam-macam ada (; kat blog cik Mully ni ada macam-macam jenis tudung . bukan setakat tudung aje tau , perfumes pun ada , brooch pun ada . tudung pun lawa-lawa aje . kiut aje aku tengok , macam tuan dia :) eh , jap-jap mana cik Mully beli erk ? harga pun berpatutan tau ! kos penghantaran pun tak mahal . nak tahu lebih lanjut , terjahh aje lah :)


semestinya , aku paling suka shwal dia (:

shwal

plain shwal *colour purple-pink tu cantek ;))


next , pashmina . nampak kiut aje cik Mully kita ni bila pakai .


pashmina

lagi , tudung lycra .

hah , cik Mully pun ada tutorial tau , cara dia senang aje . simple pulak tu .

hah ! nak tahu lebih lanjut ? silalah terjah blog cik Mully ramai-ramai :)

Shawl Murah!

4 Kritikan:

Red Ribbon Boutique berkata...

nice contest... come join our giveaway too :)

Ela berkata...

ohh, thank you . i'll :)

Miss Mully berkata...

Salam..
Hye.. Mully buat kunjungan balas..
Terima kasih sebab sudi join Give Away Mully..
Nantikan keputusan sehari selepas tarikh tutup ye?
Semoga berjaya...;)

Ela berkata...

Miss Mully :
thanks cik Mully coz buat kunjungan balas,TQ :)